moshaverrkhob
moshaverrkhob

تقسيم وظايف در خانه چگونه است؟ آيا شوهر خوب كارهاي تعمير خانه را انجام مي دهد و همسر خوب لباس هاي كثيف را مي شويد؟ يا برعكس. زن بايد كار خانه كند و مرد بايد خارج خانه كند؟ اين باور مخرب زماني به وجود مي آيد كه از همسر خود توقع داريم كه تمام كارهاي خانه را انجام بدهد يا از شوهر خود توقع داريم كه تمام كارهاي تعميرات و كارهاي بيرون را انجام دهد

تقسيم وظايف در خانه
اين باورها مخرب زناشويي معمولا از تعصبات قديمي ناشي مي شوند كه بين نقش زن و مرد در خانه خط قرمزي مي كشد وآن ها را از يكديگر جدا مي كند. متاسفانه افراد زيادي باور دارند كه كساني كه به اين وظايف عمل نمي كنند به تعهدات زناشويي خود پايبند نيستند.

امروزه بحث ها و كانون هاي زيادي براي برابري حقوق و از بين بردن تصورات جنسي اشتباه به وجود آمده است با اين وجود هنوز هم تعداد زيادي از زنان و مردان اين فرمول نادرست را در زندگي شخصي خود به كار مي برند.

شايد به نظر برسد كه اين تعصبات صدمه اي به رابطه افراد نمي زند و اهميتي ندارد. اگر اينگونه فكر مي كنيد بهتر است مثال هاي زير را مطالعه كنيد.

تقسيم كار خانه بين زن و شوهر
سينا يك وكيل 36 ساله موفق بود كه براي كمك به زندگي مشتركش با همسرش پيش من آمده بوند. سينا به شدت در كارهاي فني مهارت داشت و مي توانست هر چيزي را تعمير كند، او و همسرش شيوا در يك خانه بزرگ و مجلل زندگي مي كردند كه به دلايلي در سقف آن شكاف به وجود آمده بود و مجبور بودند زير آن ظرفي بگذارند تا آب به فرش هاي با ارزششان آسيب نزند، درخت هاي خانه هم نياز به هرس داشت ولي سينا اجازه نمي داد تا به كسي براي اين كارها پول بدهند از طرفي هم به شدت مشغول كارش بود و وقتي براي اين كار ها پيدا نمي كرد.

من به سينا يك ماه وقت دادم تا به اين كارها رسيدگي كند اما اگر نتوانست يا وقت نكرد بايد با شركت خدماتي تماس بگيرد و از او خواستم تا روي يك برگه اين را بنويسد و امضا كند.

پس از يك ماه سينا فقط توانست سقف خانه را درست كند و شيوا هم براي هرس درختان با شركت خدماتي تماس گرفت.


تقسيم وظايف در خانه نظافت كردن با مرد و تعمير وسايل با زن؟
اين كار باعث نشد كه سينا ديگر تصميم به انجام كارهاي خانه نگيرد برعكس باعث شده بود كه به انجام كارها بيش تر ترغيب شود.

تقسيم وظايف در زندگي مشترك
شايان و سيما دو سال پيش براي مشكل خود به من مراجعه كردند، شايان در محل كار خود مسئول كارهاي زيادي بود و از انجام دادن كارش لذت مي برد.

سيما هم معلم بود و ساعات زيادي را به تدريس مي گذراند.

پس از اين كه آن ها بچه دار شدند سيما تصميم گرفت كه كار خود را رها كند و به تربيت كودك خود بپردازد تا مادر خوبي باشد. به نظر او شوهر خوب كسي نبود كه اخر هفته ها را به تفريح بپردازد، درحالي كه شايان پس از يك هفته كار سنگين تنها مي خواست اندكي استراحت كند.

 

منبع:كانون مشاوران ايران-تقسيم وظايف در خانه | نظافت كردن با مرد و تعمير وسايل با زن؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/10/3  ] [ ۱۱ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

خانواده هاي زيادي در سرتاسر جهان وجود دارند كه اعضاي آن مربوط به نسل هاي مختلفي هستند و در برخي مواقع 3 يا حتي 4 نسل در اين خانواده ها وجود دارد.

اين خانواده ها بيشتر در كشورهاي در حال توسعه وجود دارند؛ در اين كشورها، وجود داشتن چند نسل در خانواده به عنوان يك حالت معمول در نظر گرفته مي شود.

ولي تعداد اين خانواده ها در كشورهاي توسعه يافته، همانند ايالات متحده هم در حال افزايش مي باشد.

افزايش هزينه هاي مربوط به ملك و خانه، مراقبت از سلامتي و مراقبت از كودك از جمله دلايلي هستند كه باعث شده اند نسل هاي مختلف يك خانواده با هم زندگي كنند.

با اين وجود، هر نسلي پيچيدگي ها و مشكلات مربوط به خودشان را دارند كه به منظور پايدار بودن خانوارهاي چند نسلي بايد شناسايي و رفع شوند.

مراحل:

بررسي كنيد كه چرا چنين ترتيب و شرايطي وجود دارد
بررسي كنيد كه چرا چنين ترتيب و شرايطي وجود دارد
1. بررسي كنيد كه چرا چنين ترتيب و شرايطي وجود دارد.
هر يك از شرايط زندگي معايب و محاسن مختص به خودش را دارد؛ به منظور اينكه اين شرايط كاركرد موثري داشته باشد، بايد مزاياي آن پذيرفته شوند و مهمتر و بيشتر از معايب آن باشند.

زمانيكه شرايط موجود سخت مي شود، يادآوري دلايل شما براي زندگي كردن در يك خانواده چند نسلي به شما كمك خواهد كرد تا بتوانيد با تمامي اختلافات و مشكلات پيش آمده مقابله كنيد.

برخي از دلايلي كه باعث مي شوند نسل هاي مختلفي از يك خانواده با هم زندگي كنند، عبارتند از:

پول. از دست دادن شغل يا مخارج پيشبيني نشده، همانند طلاق يا مرگ يكي از اعضاي خانواده.
يك جابجايي مهم، كه در آن يك واحد خانواده تا زماني با يك واحد خانواده ديگري يا يك فرد زندگي مي كند كه بتواند با منقطه جديد آشنا شود و براي خودش يك خانه اي تهيه كند.
تمايل به زندگي كردن در مناطق با هزينه بالا. در صورتيكه اعضاي يك خانواده در خانه هاي مجزايي زندگي كنند، اين خانواده مي تواند به همراه هم يك خانه بهتر و بزرگتري را در منطقه بهتر (و البته داراي هزينه بالاتر) بگيرد كه مدارس بهتري هم دارد.
والدين مشغول به كار كه ترجيح مي دهند به جاي غريبه ها، اعضاي خانواده خودشان از بچه هايشان مراقبت كنند.
خويشاوندان مسني كه به جاي استفاده از خدمات مراقبتي در خانه، تمايل دارند كه از طرف خانواده خودشان مورد مراقبت قرار بگيرند.
اهميت قائل بودن به عقايد و رسومات مذهبي.
شرايط پيشبيني نشده همانند صدمات ناتوان كننده، مشكلات قلبي يا يك بيماري غير قابل علاج. يك موقعيت خانوادگي گسترده مي تواند يك حمايت مناسبي را براي اين شرايط پيشبيني نشده ارائه دهد.

منبع : كانون مشاوران ايران-شرايط مربوط به زندگي كردن و تقسيم وظايف در خانواده چند نسلي

امتیاز:
بازدید: 50
برچسب:
:
[ 1399/6/5  ] [ ۰۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 2
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب